Kære kunder
Til trods for branden fortsætter vi med at sælge vores kød som sædvanligt. Vi har heldigvis fået mange forhåndsreservationer, og næste gang der er ledige udskæringer, er til marts 2014.
Når det bliver for dårligt vejr til at dyrene kan gå på marken, så bliver de pga. branden opstaldet hos en økologisk landmand syd for Randers. Her vil dyrene blive fodret økologisk og passet præcis lige så godt som hjemme hos os selv. Vi vil selv besøge vores dyr og have en finger med i spillet, det kan vi ikke lade være med.
I kunder vil ikke mærke nogen forskel, og vi vil stadig aflive de dyr der skal slagtes på gården, således deres sidste timer ikke skal være en stresset oplevelse på en lastbil.
Desværre bliver vi nu nødt til at transportere vores dyr levende ned til den økologiske landmand, og det er jo egentlig imod vores princip. Men alternativet var at slagte hele besætningen, da dyrene skal have mulighed for at komme ind i varme og tørvejr i løbet af vinteren. Vi valgte så det mindste af de to onder, og heldigvis ved vi at dyrene får det godt hvor de kommer frem.